Natural gel extra sensitive 100ml
search
  • Natural gel extra sensitive 100ml

Natural gel extra sensitive 100ml

€ 12,49
Inclusief belasting

Inhoud: 100ml

DUREX Natural Gel Hydra+
Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

DUREX Natural Gel Hydra+ - Medisch hulpmiddel

Veel vrouwen vinden dat het gebruik van glijmiddel hun seksuele ervaring in het algemeen versterkt. Ze ervaren op verschillende momenten in hun menstruatiecyclus een beetje droogte - het gebruik van glijmiddel is dus volkomen normaal. 

Durex Naturals H2O-glijmiddel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en werd ontwikkeld om seks nog aangenamer te maken. 

De lichte formule op waterbasis bevat geen toegevoegde geur- en kleurstoffen, is pH-vriendelijk en werkt zachtjes met je lichaam om intieme zones te bevochtigen voor een volledig natuurlijk gevoel van comfort. De gel kan met latexcondooms en seksspeeltjes van Durex gebruikt worden. Het is goed om op de hoogte te zijn, dus lees altijd de instructies.

Toepassing
Glijmiddel

Ingredienten
Aqua, glycerin, propanediol, xanthan gum, benzoic acid, sodium hyaluronate, potassium lactate, lactic acid, Bevat hyaluronzuur.

Gebruik
Een glijmiddel dat langdurige hydratatie biedt en gemaakt is met geurstoffen en kleurstoffen. Geschikt voor vaginale, anale of orale seks en om te gebruiken met condooms van natuurlijke rubberlatex en polyisopreen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt. Gebruik zoals beschreven.

Distributeur
RB Netherlands
Postbus 721
2130 AS  Hoofddorp

Durex
226987

Specifieke referenties

ean13
3059948002154
Nieuw