7D Goud blond 150ml
search
  • 7D Goud blond 150ml

7D Goud blond 150ml

€ 16,45
Inclusief belasting

Inhoud: 150ml

Herbatint 7D Goud blond
Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Herbatint 7D Goud blond

Schwarzkopf Blonde Intensief Super Plus zorgt ervoor dat het haar nog een paar tinter lichter wordt dan het al was. De haarverf zorgt niet alleen voor een mooie blonde tint, het verzorgd en versterkt ook het haar. Geniet van een gezonde coupe dankzij deze Schwarzkopf Blonde Intensief Super Plus. Het licht het haar 6 tot 8 tinten op zonder een gele gloed. Te gebruiken voor licht- tot donkerbruin haar.
- Uitwasbaar
- Houdt tot 28 haarwassingen.
- Langdurig houdbaar.
- Licht tot 8 tinten op
- Verzorgt en geeft glans

Ingredienten

Blondeercreme:
Aqua/water/eau, Octyldodecanol, Ammonium hydroxide, Ethanolamine, Xanthan gum, Sodium gluceptate, Bis-cetearyl amodimethicone, Cellulose gum, Sodium laureth sulfate, Ammonium sulfate, Parfum (fragrance), Etidronic acid, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol, CI 77007 (ultramarines)

Ontwikkelemulsie:
Aqua/water/eau, Hydrogen Peroxide, Isopropyl myristate, Cetearyl alcohol, PEG-40 castor oil, Ceteareth-20, Sodium cetearyl sulfate, Cera alba, Etidronic acid, Potassium hydroxide, 2,6-dicarboxypyridine, Disodium pyrophosphate, Ammonium sulfate, Sodium sulfate

Blond-booster ultra plus:
Potassium persulfate, Sodium silicate, Sodium persulfate, Ammonium persulfate, Aqua, Silica, Disodium EDTA, Potassium sulfate, Ammonium sulfate, Sodium sulfate.

Nabehandeling:
Aqua/water/eau, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Paraffinum liquidum (mineral oil), Dimethicone, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Ceteareth-20, Cetrimonium chloride, Isopropyl alcohol, Phenoxyethanol, Parfum (fragrance), Potassium phosphate, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Niacinamide, Panthenol, Methylparaben, Benzophenone-4, Carbomer, Linalool, Potassium hydroxide, Larueth-23, Laureth-4, Benzyl salicylate, Sodium chloride, Limonene, Benzyl alcohol, Hexyl cinnamal, Hydrolyzed keratin, Sodium salicylate, Acid Violet 43, HC Blue no. 12, Potassium sorbate, Sodium benzoate

Gebruik
Voer een gevoeligheidstest uit 48 uur voor ieder gebruik:
Voer de gevoeligheidstest ui op 1 vierkante centimeter huid, of achter het oor of aan de binnen kant van de elleboog.
Breng een klein beetje coloring cream aan met een watten staafje. 
Breng nog 2 of 3 keer aan, laat het product in de tussen tijd drogen.
Was, bescherm of raak de plek niet aan 48 uur.
Als in de periode, jeuk, zwelling, of rodehuid ontstaat op de plek of rond de plek. 
Het product niet gebruiken.
Als er geen reactie plaats vind betekend dat niet dat er geen allergische reactie kan plaats vinden bij het verdere gebruik van het product.


1. Voorbereiding.
Bescherm uw kleding voor gebruik en leg een horloge klaar zodat u de inwerktijd kunt controleren.
Op droog, ongewassen haar gebruiken. 

2. Mengen 
A) Bescherm uw kleding en trek de bijgevoegde handschoenen aan. Draai de dop van de applicatieflacon. Knip langs de stippellijn om het zakje blond-activator te opneen en doe de gehele inhoud in de applicatieflacon. 
B) Open de tube blondeercreme door met het dopje van de tube in het aluminiumfolie te prikken. Knijp de hele inhoud van de tube in de applicatieflacon.
C) Draai de dop opnieuw op de applicatie flacon. begin het mengen door de flacon horizontaal tussen de handen te rollen. Schud daarna krachtig op en neer tot er een cremig mengsel ontstaat.
D) Draai de drop eraf en vervang deze door de applicatie kan.

3. Testen en voorbereiden.
A) Houd de applicatie flacon ondersteboven en schud, zodat de gehele inhoud naar de applicatie kam toe gaat. Test de kam uit op de testlijnen, dit om te wennen aan de druk die uitgeoefend moet worden om een gelijkmatige product aanvoer te garanderen. Begin onmiddellijk met de toepassing.
B) Maak een zigzagscheiding in uw haar voor een natuurlijk resultaat. 

4. De toepasing
Kies het gewesnte highlights effect en de bijpassende applicatie methode.
4.1 Methode met de kam voor fijne highlights.
Bescherm uw kleding en trek de bijgevoegde handschoenen aan. Om het mengsel aan te brengen dient de fles verticaal gehouden te worden met de applicatie kam naar beneden gericht, naar het hoofd toe, Beweeg de flacon over het droge haar in een beweging van de wortel tot de punten, zodat het mengsel gelijk verdeeld is. Herhaal dit proces over het gehele oppervlak dat u wenst te behandelen. Hoe meer afstand u bewaart tussen de haarlokken, hoe natuurlijker het blondeerresultaat. 

4.2 Methode zonder de kam voor brede lokken. 
Bescherm uw kleding en trek de bijgevoegde handschoenen aan. Verwijder de kam van de applicatie kam, door hem naar achteren te drukken met de duim. Kies de droge haarlokken die u wilt behandelen en houd ze strak naar voren. Verdeel het mengsel gelijkmatig over het droge haar door de applicatieflacon langs het haaroppervlak in een beweging van de wortel tot de punten te bewegen. Herhaal dit proces over het gehele oppervlak dat u wenst te behandelen.

5. Inwerktijd

De inwerktijd bedraagt 30-45 minuten.

OM de correcte inwerktijd te bepalen, check dit dat tijdens de behandeling. trek de handschoenen weer aan en verwijder na 25 minuten het product op een enkel haarlokje om te kijken of het verkregen oplichtende resultaat u bevalt. Om een lichter resultaat te bereiken, bestrijk het lokje opnieuw en houd een langere inwerktijd aan.

Hoe donkerder de natuurlijke haarkleur, hoe langer het duurt om een bepaald oplichtend resultaat te bereiken, maar overschrijd in geen geval de maximale inwerktijd van 45 minuten. Voor lichtblond haar mag de totale inwerktijd van 15 minuten niet overschreden worden. 

6. Uitspoelen.
Trek na het einde van de inwerktijd de handschoenen weer aan. Spoel het haar goed uit met warm water en was het met een milde shampoo. Spoel het haar uit totdat het water helder is. 

7. Nabehandeling
Om het haar te verzorgen, trek de handschoenen terug aan en masseer de kleur nabehandeling in het handdoekdroge haar. Kam het haar door voor een gelijkmatige verdeling. Laat het 3 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.
Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken.
Volg de instructies. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met zwarte henna kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie.
Kleur uw haar niet als: 
- U last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geirriteerde of beschadigde hoofdhuid.
- U eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad.
- U in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna.

Herbatint
948475

Specifieke referenties

ean13
8016744803809
Nieuw