Xylometazoline HCI 0.1% spray UAD 10ml Bekijk groter

Alleen online

Xylometazoline HCI 0.1% spray UAD 10ml

789479

Nieuw product

Inhoud: 10ml

Dit geneesmiddel is bestemd voor patiënten met een verstopte neus ten gevolge van verkoudheid of aandoeningen van de bijholten.

Meer details

50 Items

€ 2,25

Meer informatie

Dit geneesmiddel is bestemd voor patiënten met een verstopte neus ten gevolge van verkoudheid of aandoeningen van de bijholten. 

Hoe werkt xylometazoline 
Xylometazoline behoort tot de groep van de zogenaamde imidazolinederivaten. Het vermindert de zwelling van het slijmvlies in de neuskeelholte. De werking treedt al binnen enkele minuten in en houdt meerdere uren aan. 

Samenstelling
De werkzame stof in dit middel is xylometazolinehydrochloride. De neusspray bevat per ml 1 mg xylometazolinehydrochloride. De andere stoffen in dit middel zijn: natriumchloride, natriumdiwaterstoffosfaat, dinatriumfosfaat, natriumedetaat, benzalkoniumchloride en gezuiverd water

Gebruik
Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker. Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: De gebruikelijke dosering is ten hoogste 3-4 maal per 1 spray in elk neusgat.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bewaren buiten bereik en zicht van kinderen, in de originele verpakking.
 
Registratiehouder:
Leidapharm B.V.
Archimedesweg 2
2333 CN Leiden
 

Download de bijlage