Cream sensitive dry skin 200ml
search
  • Cream sensitive dry skin 200ml

Cream sensitive dry skin 200ml

€ 19,99
Inclusief belasting

Inhoud: 200ml

Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Zarqa Cream sensitive dry skin

ZARQA Dry Skin Cream is een verzachtende en intensief hydraterende crème voor de rode, droge, schrale, ruwe en gevoelige huid. De voedende crème met mineralen uit de Dode Zee is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging en bescherming van de (extreem) droge huid. Het smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Het bevat een natuurlijk zilvercomplex, zink, panthenol en vitamine E. Zilver en zink geven de huid extra ondersteuning om te herstellen. Panthenol verzacht en verzorgt de rode geprikkelde huid. Vitamine E is een krachtig anti-oxidant en heeft een intensief voedende en hydraterende werking. Deze formule helpt de natuurlijke huidbarrière te versterken en de vochtbalans te verbeteren.

- Verzacht en verzorgt intensief
- Hydrateert en versterkt
- Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
- 0% Parfum
- Vegan
- Hypoallergeen
- Met Dode Zee mineralen

Ingrediënten
AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERYL OLEATE, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, ZINC STEARATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, MARIS SAL, SILVER CITRATE, MAGNESIUM SULFATE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL.

Gebruik
Breng de crème minimaal 2 keer per dag of naar behoefte ruim aan op de huid. Bijvoorbeeld op droge benen of armen, huidplooien, droge schale huid op knieën of ellebogen, tussen bovenbenen of op geprikkelde huid van de borst en buikplooi.

Bewaren
Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

Zarqa
949662

Specifieke referenties

ean13
8714319248290
Nieuw