Thermal micellair water oily skin 250ml
search
  • Thermal micellair water oily skin 250ml

Thermal micellair water oily skin 250ml

€ 12,95
Inclusief belasting

Inhoud: 250ml

Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Ontdek onze Thermal Micellair Reinigingswater, een zachte en effectieve manier om je gezicht, ogen en lippen schoon te maken. De unieke formule verwijdert make-up en vuil zonder irritatie, dankzij het kalmerende bisabolol en alcoholvrije formule. Perfect voor dagelijks gebruik.

- Geschikt voor dagelijks gebruik

Ingrediënten
Aqua, Thermal Water, Hexylene Glycol, Capryloyl Glycine, Xylitylglucoside, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Anhydroxylitol, Xylitol, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Polaxamer 184, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Saponins, Citric Acid.

Gebruik
Reinig je huid en oogmake-up voorzichtig met een watje dat is bevochtigd met Thermal Micellair Reinigingswater. Herhaal de applicatie totdat alle make-upresten zijn verwijderd. Het hoeft niet afgespoeld te worden en is geschikt voor dagelijks gebruik. Verwen jezelf met deze zachte en effectieve reiniger voor een stralend schone huid.

Bewaren
Bewaar het product op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Dit product is alleen bedoeld voor gebruik op de huid. Vermijd contact met de ogen. Als het per ongeluk toch in contact komt met de ogen, spoel dan grondig met veel water. 

Celenes
966059

Specifieke referenties

ean13
7350104248031
Nieuw