Thermal 3 in 1 peeling mask 150ml
search
  • Thermal 3 in 1 peeling mask 150ml

Thermal 3 in 1 peeling mask 150ml

€ 12,95
Inclusief belasting

Inhoud: 150ml

Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

De Thermal 3 in 1 heeft een unieke formule die thermische en plantaardige ingrediënten combineert om de talgproductie van je huid te reguleren. Daarnaast zorgt deze formule ervoor dat je huid grondig gereinigd wordt en dat dode huidcellen verwijderd worden met behulp van microdeeltjes. Dit resulteert in een diepe reiniging van je huid en poriën. Bovendien helpt de klei in het product bij het vernieuwen van je huid. En het beste van alles: het product bevat geen alcohol. Geef je huid de verzorging die het verdient met deze Thermal 3 in 1!

- Reiniger
- Scrub
- Masker

Ingrediënten
Kaolin, Thermal Water, Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium 39, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dimethicone, PEG-40 Hidrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Phenoxyethanol, Ethlyhexylglycerin, Cellulose Acetate, Parfum, Xanthan Gum, Silica, Disodium EDTA.

Gebruik
Stap 1: Reinig je huid dagelijks en verwijder make-up met onze milde gezichtsreiniger. Stap 2: Gebruik onze scrub op bijna droge huid voor een zachte en effectieve verwijdering van dode huidcellen met microdeeltjes. Stap 3: Verwen jezelf met ons diepe reinigingsmasker. Breng een dikke laag aan op een warme, natte huid, wacht tot het droog is en spoel het af voor een diepe reiniging en stralende poriën. Ervaar het nu!

Bewaren
Bewaar het product op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Dit product is alleen bedoeld voor gebruik op de huid. Vermijd contact met de ogen. Als het per ongeluk toch in contact komt met de ogen, spoel dan grondig met veel water. 

Celenes
966062

Specifieke referenties

ean13
7350104248161
Nieuw