Thermal 3 in 1 detox serum 30ml
search
  • Thermal 3 in 1 detox serum 30ml

Thermal 3 in 1 detox serum 30ml

€ 17,95
Inclusief belasting

Inhoud: 30ml

Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Dit hydraterende serum met hyaluronzuur, rood zeewier en natuurlijk thermal water beschermt je huid tegen luchtvervuiling, zonnestralen, roodheid en stress veroorzaakt door blauw licht. Het houdt de vochtbalans op peil en verhoogt het zuurstofgehalte van de huid voor een vernieuwde uitstraling. Laat je huid stralen en energiek voelen met dit serum!

Ingrediënten
Aqua, Thermal Water, Glycerin, Sea Salt, Hydrolyzed, Rhodophyceae Extract, Propanediol, Phenethyl Alcohol, Undecyl Alcohol, Tocopherol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrlate Crosspoliymer, Hyaluronic Acid, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide.

Gebruik
Breng het product twee keer per dag aan op je gezicht en hals door middel van een zachte massage. Je zult het resultaat al voelen na het eerste gebruik. Het is geschikt voor gebruik op elk moment dat je huid extra hydratatie en bescherming nodig heeft.

Bewaren
Bewaar het product op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Dit product is alleen bedoeld voor gebruik op de huid. Vermijd contact met de ogen. Als het per ongeluk toch in contact komt met de ogen, spoel dan grondig met veel water. 

Celenes
966066

Specifieke referenties

ean13
7350104249212
Nieuw