Active serum vitamin C 12,5% + oats + niacinamide 30ml
search
  • Active serum vitamin C 12,5% + oats + niacinamide 30ml

Active serum vitamin C 12,5% + oats + niacinamide 30ml

€ 17,95
Inclusief belasting

Inhoud: 30ml

Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Ontdek de huidverhelderende formule die de doffe huid weer laat stralen en acne vermindert. Ons product verbetert de vochtbalans van de huid en vermindert het verschijnen van vlekken, lijntjes en rimpels. Het bevat niacinamide en havermelk voor een gezonde, stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes.

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol, C12-C13 Alkyl Ethylhexanoate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Parfum, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phenoxyethanol, Ethlyhexylglycerin, Dimethicone, Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Betula Alba Juice, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Bisabolol, Tocopherol, C10-30 Cholesterol/Lanosterolesters, Allantoin, Menthol, Disodium EDTA.

Gebruik
Breng dagelijks ( 's ochtends en 's avonds) een paar druppels van het product aan op een gereinigde huid. Verwarm 1-2 druppels serum op de vingers voordat je het aanbrengt op de huid.

Bewaren
Bewaar het product op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Dit product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng het product voor gebruik aan op een klein deel van de huid om mogelijke ongewenste bijwerkingen en irritatie te voorkomen. Als er geen gevoeligheid optreedt, kunt u het product veilig blijven gebruiken. Mocht er toch gevoeligheid optreden, stop dan onmiddellijk met het gebruik en raadpleeg een dermatoloog. Vermijd direct contact met de ogen. Als het product in contact komt met de ogen, spoel deze dan grondig met veel water.

Celenes
966081

Specifieke referenties

ean13
7350104249458
Nieuw