Facial peeling AHA 8% + BHA 2% + lactic + arctc ch 30ml
search
  • Facial peeling AHA 8% + BHA 2% + lactic + arctc ch 30ml

Facial peeling AHA 8% + BHA 2% + lactic + arctc ch 30ml

€ 17,95
Inclusief belasting

Inhoud: 30ml

Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Facial peeling AHA 8% + BHA 2% + lactic + arctic champignon

Deze formule bevat alfahydroxyzuren (AHA's) en bètahydroxyzuren (BHA's) die de huid reinigen en poriën minder zichtbaar maken, terwijl het tegelijkertijd hydrateert en fijne lijntjes vermindert. Het exfolieert dode huidcellen en stimuleert de productie van collageen voor een stevigere huid. De toevoeging van melkzuur activeert de collageenproductie en maakt de huid helderder. Daarnaast bevat ons product de krachtige antioxidanten van Chaga-mushrooms, die celvernieuwing ondersteunen en de huid voller maken. Bij langdurig gebruik helpt het de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Ingrediënten
Aqua, Triethanolamine, Glycerin, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Glycolic Acid, Lactic Acid, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA.

Gebruik
Dit product is alleen bedoeld voor gebruik voor het slapengaan. Nadat je je huid hebt gereinigd, breng je het voorzichtig aan op een droge huid, maar niet rondom de ogen. Laat het product 10 minuten intrekken en spoel het vervolgens af met veel water. Vermijd tijdens het aanbrengen en afspoelen van het product contact met de ogen en het gebied rondom de ogen. We raden aan om dit product twee keer per week te gebruiken, met minimaal drie dagen tussen de toepassingen in.

Bewaren
Bewaren op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen houden.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik. Niet op beschadigde huid aanbrengen en vermijd contact met de ogen. Niet combineren met andere AHA- en BHA-zuren, retinol- en peptidebevattende producten. Test voor gebruik op een klein deel van de huid. Stop bij gevoeligheid en raadpleeg een dermatoloog.

Celenes
966082

Specifieke referenties

ean13
7350104249472
Nieuw