Voetcreme kamfer spiritus 75ml
search
  • Voetcreme kamfer spiritus 75ml

Voetcreme kamfer spiritus 75ml

€ 6,99
Inclusief belasting

Inhoud: 75ml

Lucovitaal Voetcreme kamfer spiritus
Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Lucovitaal Voetcreme kamfer spiritus 

Kamferspiritus is een oplossing van 10% kamfer in alcohol (ook wel spiritus genoemd). Het is een ouderwets middel dat gebruikt wordt om de verharding van de huid van de voeten te bevorderen en zo blaarvorming te voorkomen. Deze Kamferspiritus Voetcrème heeft een aangenaam verkoelend effect en kan dus ook perfect gebruikt worden bij pijnlijke, jeukende en rode tenen of voeten. Aan de Voetcrème is Glycerine toegevoegd om de huid soepel te houden en daardoor het breken en scheuren van de huid te voorkomen. Deze crème is een absolute musthave voor fanatieke wandelaars en hardlopers!

Claims
Bevordert verharding van de huid van de voeten en voorkomt hiermee blaarvorming

Ingredienten
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Menthol, Sodium Cetearyl Sulfate, Camphor, Xanthan Gum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene, Linalool.

Gebruik
Voor het perfecte resultaat breng je de crème dagelijks aan op schone, droge voeten. Wanneer je de voeten intensief gaat gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een wandeltocht of vakantie, is het advies om 4 weken voor aanvang te starten met de voetcrème.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Lucovitaal
947511

Specifieke referenties

ean13
8713713093819
Nieuw