Fruitvliegjes vanger 20ml
search
  • Fruitvliegjes vanger 20ml

Fruitvliegjes vanger 20ml

€ 9,99
Inclusief belasting

Inhoud: 20ml

Lucovitaal Fruitvliegjes vanger
Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Lucovitaal Fruitvliegjes vanger

Heb je last van fruitvliegjes in huis? Reken voorgoed af met fruitvliegjes! Fruitvliegjes zijn dol op fruit, zijn bijna nooit alleen en komen vaak massaal af op jouw lekkere fruitschaal of vers gemaakte fruitsalade.

Gelukkig hebben wij de oplossing: Lucovitaal Fruitvliegjes Vanger! Deze fruitvliegjesval is een doeltreffend en veilig middel om snel van fruitvliegjes af te komen. Geen enkel fruitvliegje is veilig meer met de Lucovitaal Fruitvliegjes Vanger. Binnen no-time ben je van die vervelende beestjes af! Deze fruitvliegjesval is ontwikkeld om fruitvliegjes te lokken met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof. Vliegjes die er in vliegen, kunnen niet meer ontsnappen om te blijven broeden.

De Lucovitaal Fruitvliegjes Vanger wordt door ontzettend veel mensen thuis gebruikt, maar ook in de horeca is dit product bijna onmisbaar. Restaurants gebruiken deze fruitvliegjesval bijvoorbeeld in de keuken om ook daar snel van een fruitvliegjesplaag af te komen, met succes!

Gebruik
Spuit de vloeistof in de rode appel en zet de val in huis op een plek waar je overlast ervaart van fruitvliegjes (bij een afvalbak/vuilnisemmer, bij de fruitschaal of bij vuile vaat op het aanrecht).

Waarschuwing
Op een koele, droge plaats bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met de ogen. Was de huid met water en zeep om irritatie te voorkomen.

• Ontvlambare vloeistof en damp;
• Veroorzaakt ernstige brandwonden;
• Beschermende handschoenen/ beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen;
• BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen

Fabrikant
PK Benelux
Vluchtoord 17
​5406 XP  Uden

 

Lucovitaal
947285

Specifieke referenties

ean13
8713713083094
Nieuw