• -10%
MOBILITYL MAX 90 tabs
search
  • MOBILITYL MAX 90 tabs

MOBILITYL MAX 90 tabs

€ 59,95
€ 53,96 10% korting
Inclusief belasting

MOBILITYL MAX 90 tabs

Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

BEWEEG NET ZOALS VROEGER!

Al meer dan tweeduizend jaar worden Boswellia serrata, Piper nigrum, Kaempferia galanga en Curcuma longa1 in Azië gebruikt voor hun vele voordelen. Zo ondersteunen ze bijvoorbeeld van de werking van de gewrichten1.

Mobilityl Max bevat gepatenteerd kurkuma-extract BCM-95®, dat curcuminoïden combineert met vluchtige oliën van kurkuma voor een biologische beschikbaarheid die op een natuurlijke manier werd verbeterd2. Dit snelwerkende3 en erg goed verdraagbare3 extract ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten. 

Mobilityl Max bevat ook een extract van Boswellia serrata4, een struik die oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en Afrika komt. De hars die na insnijding van de schors wordt opgevangen, wordt geroemd in de grote traditionele geneeswijzen van de wereld. Het extract van Boswellia serrata4 bestaat voornamelijk uit etherische olie en vier boswelliazuren, waaronder AKBA (3-acetyl-11-keto-β-boswelliazuur). Dat laatste is een belangrijk werkzaam bestanddeel van de struik.

In de formule van Mobilityl Max zit ook een extract van Kaempferia galanga. Dat is een eenzaadlobbige plant van de gemberfamilie die op grote schaal wordt geteeld in heel Zuidoost-Azië. De wortelstok van de plant bevat essentiële oliën en ethyl-p-methoxycinnamaat, een krachtig actief bestanddeel.

De olie van zwarte peper die in Mobilityl Max wordt gebruikt, bevat β-caryofylleen, dat selectief de cannabinoïde-2-receptoren (CB2) in de cellen van het afweersysteem activeert. Deze receptoren minimaliseren veel zintuiglijke informatie, zoals de zenuwimpuls die verband houdt met de hinder of het ongemak in de gewrichten. Omdat β-caryofylleen de CB2-receptoren gericht activeert, heeft dit geen effect op de CB1-receptoren, die verantwoordelijk zijn voor psychotrope effecten (zoals waargenomen met het THC dat bijvoorbeeld in cannabis zit). Mobilityl Max heeft dus geen psychotrope uitwerking.

Vitamine C draagt tot slot bij tot de normale vorming van collageen, wat de normale werking van het kraakbeen ten goede komt.

De troeven van Trenker :

Mobilityl Max is de meest complete ondersteuning voor uw gewrichten dankzij de unieke samenstelling.

Eenvoudig te doseren: één enkele dosis van één tablet per dag volstaat. Dat komt de naleving van de voorschriften ten goede en garandeert een optimale werkzaamheid.

Samenstelling per dosis* (1 tablet) :

Extract van Curcuma longa: 588,75 mg, waarvan 500 mg curcuminoïden 

Extract van Boswellia serrata: 50 mg met 8,75 mg AKBA 

Extract van Kaempferia galanga: 61,25 mg

Olie van Piper nigrum (zwarte peper): 50 mg, waarvan 32,50 mg β-caryofylleen

Vitamine C: 13,2 mg 16,5% RI 

* Aanbevolen maximale dagelijkse dosis 

Gebruik :

1 tablet per dag, in te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd.

Klik hier voor meer info over Mobilityl Max.

VOEDINGSSUPPLEMENT – De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Vervangt geen afwisselende en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, in geval van galobstructie: vraag raad aan uw arts of apotheker. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Raadpleeg een arts indien u aan ziekten van de lever of galblaas lijdt of bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of kinderen jonger dan 18 jaar.

1 Het extract van kurkuma draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten.

2 Anthony B. et al., 2008

3 Kuptniratsaikul V. et al., 2014 / Panahi Y. et al., 2014

4 Het extract van Boswellia serrata draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten.

Arko Royal
T000112