Serum hyaluronic acid + fermented active gojiberry 30ml
search
  • Serum hyaluronic acid + fermented active gojiberry 30ml

Serum hyaluronic acid + fermented active gojiberry 30ml

€ 17,95
Inclusief belasting

Inhoud: 30ml

Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Geef je vermoeide huid een boost met ons hydraterende en verstevigende product. De krachtige formule bevat hyaluronzuur dat je huid intens hydrateert en het er voller en steviger uit laat zien. Gefermenteerde actieve gojibes (wolfbes) met antioxidanten helpen stressgerelateerde schade aan de huid te verminderen en het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes te voorkomen. Ons product herstelt de gezondheid, vitaliteit en uitstraling van je huid en beschermt het tegen veroudering.

• Intense hydratatie 
• Vitaliteit 
• Anti-rimpel

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Lycium Chinense Fruit Extract, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethlyhexylglycerin, Xanthan Gum, Panthenol, Lactic Acid.

Gebruik
Breng enkele druppels van het serum aan op een gereinigde huid, zowel 's ochtends als 's avonds. Druppel 1-2 druppels op je vingers, verwarm het serum door het tussen je vingers te wrijven en breng het vervolgens aan op je huid.

Bewaren
Bewaar het product op kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Dit product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Het is belangrijk om het product eerst op een klein deel van de huid aan te brengen voordat je het op het hele gezicht gebruikt om eventuele irritatie te voorkomen. Als er geen gevoeligheid optreedt, kun je het product veilig gebruiken. Stop met het gebruik en raadpleeg een dermatoloog als je last krijgt van irritatie. Zorg ervoor dat het product niet in contact komt met je ogen en spoel je ogen grondig met water als dit wel gebeurt. 

Celenes
966080

Specifieke referenties

ean13
7350104249441
Nieuw