Cloudberry micellair water 250ml
search
  • Cloudberry micellair water 250ml

Cloudberry micellair water 250ml

€ 12,95
Inclusief belasting

Inhoud: 250ml

Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Ontdek de zachte micellaire waterformule die je huid in één enkele stap reinigt en make-up verwijdert. Verrijkt met cloudberry-extract om een rustgevend effect te geven en bisabolol om de gevoelige huid te kalmeren. Geniet van een zachte en gereinigde huid zonder het gebruik van alcohol.

Ingrediënten
Aqua, Thermal Water, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Hexylene Glycol, Capryloyl Glycine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Polaxamer 184, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Bisabolol, Saponins, Citric Acid.

Gebruik
Reinig je huid en oogmake-up zachtjes met een watje dat is bevochtigd met het Cloudberry micellair reinigingswater. Herhaal de toepassing totdat alle make-upresten zijn verwijderd. Het hoeft niet te worden afgespoeld en is perfect voor dagelijks gebruik.

Bewaren
Bewaar het product op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Dit product is alleen bedoeld voor gebruik op de huid. Vermijd contact met de ogen. Als het per ongeluk toch in contact komt met de ogen, spoel dan grondig met veel water. 

Celenes
966073

Specifieke referenties

ean13
7350104248512
Nieuw