Shoyu (Japan) bio 250ml
search
  • Shoyu (Japan) bio 250ml

Shoyu (Japan) bio 250ml

€ 3,99
Inclusief belasting

Inhoud: 250ml

Terrasana Shoyu (Japan) bio
Aantal

  Veilige omgeving

Onze website bevindt zich in een beveiligde omgeving

  Leveringsbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren

  Retourbeleid

U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden

Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.

Shoyu is een milde Japanse sojasaus. Wordt gemaakt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Wordt volgens eeuwenoud recept bereid in Japan. Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.

Ingredienten
water,  SOJAbonen*,  TARWE*,  zeezout,  koji-ferment
Kan sporen bevatten van soja en gluten
*biologisch

Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 264kJ,  Energie(kcal) 62kcal,  Vet totaal 0,1g,  Vet verzadigd 0g,  Koolhydraten totaal 6,2g,  Suikers 0g,  Voedingsvezel 0,7g,  Eiwit totaal 8,8g,  Zout 12g,  Natrium 4815mg

Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.

Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.

Fabrikant
TerraSana 
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN

Terrasana
893145

Specifieke referenties

ean13
8713576271621
Nieuw