Yoghurt starter 3 x 5 gram bio 15g
Inhoud: 15g
The Ferment Comp Yoghurt starter 3 x 5 gramOnze website bevindt zich in een beveiligde omgeving
Wij doen ons best om uw bestelling de volgende werkdag, maar uiterlijk na 2 werkdagen af te leveren
U heeft altijd het recht om artikelen retour te sturen., zonder opgaaf van reden
Yoghurtstarter wordt gebruikt om zelf yoghurt te maken van melk. Yoghurt is traditioneel gefermenteerde voeding met bacterieculturen. Yoghurt maak je met een yoghurtmaker of een thermosfles voor de fermentatie op een constante temperatuur van 41 graden gedurende 6 tot 8 uur. Maak yoghurt van koemelk, geitenmelk, schapenmelk of van plantaardige melk.
Breng 1 liter melk langzaam aan de kook. Koel de melk af tot 41 graden celsius en voeg 1 sachet yoghurtstarter toe. Goed mengen. Fermenteer de melk gedurende 5 tot 8 uur in een thermosfles of yoghurtmaker. Zet in de koelkast en geniet!
1 doosje bevat 3 zakjes a 5 gram.
Ingredienten
Inuline*, gevriesdroogde YOGHURT* (melk), gevriesdroogde yoghurt micro-organismen Lactobaccilus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus
* = Biologisch
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 778 kj |
Energie | 186kcal |
Eiwit | 20.6 gram |
koolhydraten | 78 gram |
Suikers | 34 gram |
Vet | 1.15 gram |
Vet verzadigd | 1.15 gram |
Voedingsvezel | 43.4 gram |
Zout | 0.25 gram |
Gebruik
Breng 1 liter melk langzaam aan de kook. Koel de melk af tot 41 graden celsius en voeg 1 sachet yoghurtstarter toe. Goed mengen. Fermenteer de melk gedurende 5 tot 8 uur in een thermosfles of yoghurtmaker. Zet in de koelkast en geniet!
Fabrikant
Versan
Haarlemmerstraat 5
2182HA Hillegom